Despre noi

Cine suntem NOI?

Autogări.MD – platformă de rezervare a biletelor de călătorie cu autocarul/microbuzul.
Promovăm un nou concept de a călători!
Suntem soluția completă a experienței de rezervare moderne și confortabile
Călătorește în condițiile tale., oriunde, pe orice telefon, în orice autobuz, în orice moment.
Alegerea este a ta, de aceea am pus puterea în mâinile tale.

Misiunea noastră este să oferim posibilitatea clienților noștri de a găsi într-un singur loc, concentrată toată piața de transport internațional pasageri, să le oferim puterea de a alege opțiunea potrivită, și să fie siguri de locul în transport.

Viziunea noastră este să devenim platforma preferată de rezervări din Republica Moldova unde clienții noștri vor găsi soluția simplă de a rezerva biletul de călătorie, economisind timp și energie.

Valorile noastre

– Simplitate/Confort
În relația cu clienții, avem în vedere simplitatea și confortul, suntem foarte atenți la modul în care se execută serviciile. Încercăm în mod constant să reducem din complexitate și să simplificăm lucrurile.

– Posibilitatea în alegeri și decizii
Serviciul nostru de rezervare on-line, și parteneriatul cu majoritatea transportatorilor de pe piață, oferă posibilitatea de a alege și a decide cu ce vi se potrivește să călătoriți, de la preț, transportator, și traseu.

– Soluții digitale
Suntem adepții optimizării în orice context, oferim soluția simplă de a rezerva biletul de călătorie prin serviciciile de e-booking pe care le practicăm, economisind timpul, și energia Dvs.

– Puterea în mâinile clienților
Orientarea spre client este principala noastră prioritate, tindem să satisfacem necesitățile clienților noștri, și să răspundem în mod constant așteptărilor în ceea ce privește calitatea serviciilor.

Desre noi infografic

Istorie

In 2008 fondatorul nostru , INCULET I., a decis

ca piata transportului international de pasageri, are nevoie de o platforma de organizare, care sa tina la curent calatorii, cu informatiile referitoare la curse, grafic, preturi. Astfel a efectuat primul pas in crearea platformei de rezervari actuale, prin blogul destinat comunicarii cu pasagerii. A inceput cu cursa Chisinau-Bucuresti, treptat s-a extins.  Pe parcurs necesitatea unui singur site care să acopere toate aspectele călătoriei a fost evidentă. Ca urmare a fost lansat site-ul autogari.md

Astfel, s-a născut Autogari.MD

Până în prezent, Autogari.MD acoperă peste 500 de directii (și continuă să crească!).

Echipa Autogari.MD

 

 

 

„Posibilitatea de a oferi o experiența de călătorie de neuitat la sutele de oameni este ceea ce face ca Autogari.MD să funcționeze cu adevărat special. Echipa noastra face tot posibilul ca călătorii sa fie mulțumiți. Comunicarea cu clienții, prin diverse canale, ne oferă multe idei noi pentru îmbunătățirea activității noastre. „

Echipa Autogari.MD

 

AUTOGĂRI.MD : Cea mai buna cale de rezervare Online